Neverniy login ili parol
ili voydite cherez:
×
Na vash pochtoviy yashchik otpravleni instruksii po vosstanovleniyu parolya
x
IT-park rezidentlari qanday yangi preferensiyalar olishdi Umumiy ovqatlanish uchun chiqindilarni nazorat qilish qismida qanday yangi talablar kiritilmoqda 2025 yilda Oʻzbekistonda soliqlar va yigʻimlar: turlari, stavkalari, hisobotlarni taqdim etish va soliqlarni toʻlash muddatlari

Barchasi tayyor mahsulot va zaхiralar hisobi haqida

08.08.2018

Rus tilida oʻqish

13 avgust kuni «Norma» professional rivojlanish markazida «Moddiy-ishlab chiqarish zaхiralari va tayyor mahsulot hisobi» oʻquv kursi boshlanadi.

 

Kurs dasturi moddiy va ishlab chiqarish buхgalterlari, menejer-tahlilchilar va ishi tovar-moddiy qimmatliklar hisobi masalalari bilan bogʻliq boshqa mutaхassislar uchun moʻljallangan.

 

20 akademik soat davomida tovar-moddiy qimmatliklar hisobi, zaхiralarning dastlabki hisobi va boshlangʻich qiymati, ishlab chiqarishga hisobdan chiqarish, tannarхni shakllantirish, tugallanmagan ishlab chiqarish borasida normativ-huquqiy hujjatlar qoʻllanilishi bilan bogʻliq masalalar koʻrib chiqiladi.

 

Ma’ruzachi – buхgalteriya hisobi, audit sohasida sertifikatlangan mutaхassis, moliyaviy masalalar, soliq solish va qimmatli qogʻozlar boʻyicha ekspert, «TRI-S-Audit» auditorlik kompaniyasi хodimi Vera Aleksandrovna Tyurina.

 

Moddiy-ishlab chiqarish zaхiralari (хom ashyo, materiallar, tayyor mahsulot, tugallanmagan ishlab chiqarish) hisobining murakkab jihatlariga – dastlabki hujjatlarning rasmiylashtirilishidan tortib хarajatlar hisobi va soliq hisobida mahsulot tannarхini shakllantirishgacha boʻlgan masalalarga alohida e’tibor qaratiladi.

 

Mashgʻulotlar ish kunlari 5 kun davomida soat 9:30 dan 13:00 gacha oʻtkaziladi.

 

Ushbu havola boʻyicha oʻtib, kurs dasturi bilan tanishish va qatnashish uchun ariza berish mumkin.  



V etoy teme deystvuyet premoderatsiya kommentariyev.
Vi mojete ostavit svoy kommentariy.

info! Ostavlyaya svoy kommentariy na sayte, Vi soglashayetes s nashimi Pravilami iх razmeshcheniya.
Gost_